Religieus Genootschap der Vrienden

AV 2020

Afgelopen maandag heeft de Landelijke Commissie in overleg met de Voorbereidingscommissie Algemene Vergadering (VCAV) besloten de Algemene Vergadering in mei af te gelasten. De onzekerheden zijn te groot om de voorbereidingen voort te zetten. Ook het Financieel Beraad, dat gehouden zou worden op 4 april, is afgelast. Eerder hadden de maandvergaderingen al besloten alle stille samenkomsten tot nader order af te gelasten.

Hieronder voeg ik de minuten die de LC hierover maandag heeft aangenomen bij. De LC zal in april bespreken of en hoe de Algemene Vergadering en het Financieel Beraad eventueel later dit jaar alsnog voortgang zullen vinden. Vrienden die al betaald hadden voor hun deelname aan de Algemene Vergadering zullen hun geld terugkrijgen.

Wij wensen jullie allemaal sterkte in deze bevreemdende tijden.

Posted on

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.