Religieus Genootschap der Vrienden

Streekdag Midden en Zuid Nederland 2019

Zondag 1 september is er in Tiel een bijeenkomst van de Quakers uit Midden en Zuid Nederland. Dat is een jaarlijks gebeuren. Na de vakantieperiode treffen de Vrienden elkaar en is er tijd voor gezelligheid. Er wordt altijd een onderwerp voor die dag gekozen. Dit keer spelen wij het spel dat een van de Vrienden heeft gemaakt en waarbij je b.v. bevraagd wordt waarom je Quaker bent, waar je voor staat, wat je wilt bereiken enz.

Wij beginnen de dag met een stille samenkomst, daarna koffie/thee. Na de broodmaaltijd met soep, wordt het spel gespeeld. De dag eindigt na de thee.

Voor meer informatie stuur een email naar els@ramaker.me

Posted on

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *